Veel gestelde vragen

Verkopen jullie alleen vakantiehuizen?
Nee, wij kunnen eigenlijk alles aanbieden wat u zoekt. Of dit nu een woning is voor vakantie of om u definitief te vestigen in Spanje. Van appartement van een 60.000 euro koopsom of een nieuwbouw luxe villa van vele tonnen.
 
Doen jullie aan timesharing?
Nee, alle woningen die wij verkopen worden volledig eigendom van u. Dit gaat exact hetzelfde als een woning in Nederland. Alles loopt keurig via een notaris. U wordt 100% eigenaar en kunt dus zelf bepalen welk doel uw woning gaat krijgen.
 
Ik spreek geen Spaans, hoe nu?
Onze collega’s spreken allen de Spaanse taal.  Zij kunnen dus helpen met alle randzaken. In Nederland zijn wij uw contactpersoon, u wordt dus maximaal geholpen bij alle zaken. Contracten worden in het Engels vertaald, naar behoeft kan dit ook in de Nederlandse taal.
 
Zoekopdracht
Vaak zoeken mensen een bepaalde droom(huis), een gevoel. Zo kan het zijn dat u een bepaalde woning zoekt in een bepaalde omgeving. Staat de woning er niet bij? Laat u ons dit dan weten. Wij kunnen vrij simpel bekijken of uw wensen haalbaar zijn. Binnen ons netwerk zijn er veel mogelijkheden.
De SpanjeMakelaar - Veemarktstraat 99 - 9724 GC - Groningen - 050-5259775 - Bel mij