Over de Spanjemakelaar

Wie zijn wij

De Spanjemakelaar is uw Nederlandstalige contactpersoon voor de aankoop en verkoop van uw Spaans onroerend goed. Wij zijn uw contactpersoon in Noord-Europa (Nederland, Duitsland, België, Engeland enz.).
 
Wij werken nauw samen met diverse partijen lokaal in Spanje. Hierdoor bestrijken wij een zeer groot werkgebied. Al onze collega’s zijn woonachtig in Spanje en hebben al vele jaren ervaring in de onroerend goed markt.
 
Ook voor de verhuur (vakanties en langere termijn verhuur/overwinteren) kunnen wij u helpen. Wij brengen u in contact met de betreffende instanties.
 

 
 

Een stukje historie

Enkele jaren geleden heb ik, Martin Kuperus, De Spanjemakelaar opgericht. Ontstaan uit een droom! Op mijn 23e levensjaar heb ik stage mogen lopen bij een makelaardijkantoor in de omgeving van Alicante. Mede uit deze stage heb ik mijn makelaardijdiploma mogen behalen in Nederland. Deze stage heeft geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking van bijna 10 jaren. Menig klant heb ik dan mogen helpen bij het aankopen van hun droomhuis in Nederland of Spanje.

 
In dezelfde periode heb ik een hypotheekadvieskantoor gestart in het noorden van Nederland. Inmiddels bijna 15 jaren later doen we dit nog steeds. Onder de naam Medior Financieel Advies (www.medior.nu) werken wij al vele jaren aan betrouwbaar en goed hypotheekadvies in noord- en midden Nederland. De kennis die we daar op hebben gedaan gebruiken we elke dag om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook voor hypotheekadvies in Spanje is dit heel handig. Zo komen we de ene keer lokaal bij een bank in Spanje uit voor een hypotheek. De andere keer kijken we of er in Nederland mogelijkheden zijn.

De SpanjeMakelaar - Veemarktstraat 99 - 9724 GC - Groningen - 050-5259775 - Bel mij