Over de Spanje-makelaar

De Spanjemakelaar is uw Nederlandstalige contactpersoon voor de aankoop en verkoop van uw Spaans onroerend goed. Wij zijn uw contactpersoon in Noord-Europa (Nederland, Duitsland, België, Engeland enz.). Wij werken nauw samen met diverse partijen lokaal in Spanje. Hierdoor bestrijken wij een zeer groot werkgebied. Al onze collega’s zijn woonachtig in Spanje en hebben al vele jaren ervaring in de onroerend goed markt. Ook voor de verhuur (vakanties en langere termijn verhuur/overwinteren) kunnen wij u helpen. Wij brengen u in contact met de betreffende instanties.

Ons bedrijf

Enkele jaren geleden heb ik, Martin Kuperus, De Spanjemakelaar opgericht. Ontstaan uit een droom! Op mijn 23e levensjaar heb ik stage mogen lopen bij een makelaardijkantoor in de omgeving van Alicante. Mede uit deze stage heb ik mijn makelaardijdiploma mogen behalen in Nederland. Deze stage heeft geleid tot een zeer vruchtbare samenwerking van bijna 20 jaren. Menig klant heb ik dan mogen helpen bij het aankopen van hun droomhuis in Nederland of Spanje.

Medior

In dezelfde periode heb ik een hypotheekadvieskantoor gestart in het noorden van Nederland. Inmiddels bijna 15 jaren later doen we dit nog steeds. Onder de naam Medior Financieel Advies (www.medior.nu) werken wij al vele jaren aan betrouwbaar en goed hypotheekadvies in noord- en midden Nederland. De kennis die we daar op hebben gedaan gebruiken we elke dag om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ook voor hypotheekadvies in Spanje is dit heel handig. Zo komen we de ene keer lokaal bij een bank in Spanje uit voor een hypotheek. De andere keer kijken we of er in Nederland mogelijkheden zijn. De SpanjeMakelaar - Veemarktstraat 99 - 9724 GC - Groningen - 050-5259775 - Bel

Financiering

Wij kunnen u helpen met een financiering van uw Woning, zowel in Nederland als in Spanje. Neem contact met ons op om een afspraak te maken

KOPEN ZONDER ZORGEN?


Met bijna 39 jaar ervaring als Spanjemakelaar aan de Costa Blanca, heeft Masa Nederland alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw woning onder de zon; voor vakantie, pensionering, permanente bewoning, verhuur, als investering of gewoon voor uw eigen plezier. Ook voor de zogenaamde bankverkopen bent u bij ons aan het juiste adres.


MASA begeleidt al jarenlang, op een persoonlijke wijze, relaties bij de aankoop van een Spaanse woning én om (nog meer) van het leven te genieten met een MASA-woning in Spanje. Indien U kiest voor zekerheid, betrouwbaarheid, de laagste prijsgarantie bij nieuwbouw en ervaring sinds 1981, is MASA een logische keuze.


Juist in deze periode is het goed om met de juiste partner een degelijke aankoop te doen, waarbij vertrouwen, ervaring en het juiste aanbod van bestaande- of nieuwbouwwoningen, gekoppeld aan een persoonlijke begeleiding in uw eigen taal, de basis vormen voor een succesvolle aankoop.


MASA heeft ondertussen meer dan 36.000 tevreden kopers, welke hun huis in Spanje in samenspraak en onder begeleiding in hun moedertaal hebben gekocht. Wij zijn onafhankelijk, kennen de ins- en outs van de projecten en ontwikkelaars en bieden u een groot aanbod nieuwe en bestaande woningen.


Voor meer informatie vraagt u de gratis brochure aan via 0165 59 99 93 c.q. [email protected] of maak een vrijblijvende afspraak!

Vindt je nieuwe huis hier!

Selecteer en bekijk ons aanbod.

Bestel onze nieuwe Spanje brochure!

Onze nieuwe Spanje brochure bevat alle informatie die u nodig heeft bij het vinden van de juiste woning in Spanje.

Oriëntatietrip in Spanje

Gewoon tijd om het allemaal in je op te nemen! Om de perfecte plaats te vinden moet u de woningen bekijken die bij uw budget horen, in de juiste stijl en op de juiste locatie. Dat is wat we op de MASA Oriëntatie- trips doen. Wij vragen u wat u zoekt en laten ons team van experts het dan voor u vinden.